pondělí 15. dubna 2013

Co si nekupovat od oriflame

Milé čtenářky,

omlouvám se za delší pauzu, ale měla jsem celkem nabitý poslední týden. A nebude to lepší :). Jsem moc ráda, že je jaro (podle dnešních teplot skoro léto), ale o to méně se mi chce sedět u počítače a něco psát, kromě toho, co musím dělat do školy. Nějaké články samozřejmě můžete očekávat, ale nebude jich tolik jako v březnu (což byl prozatím můj rekordní měsíc, co se článků týče). Dnes bych Vám chtěla něco napsat o dvou výrobcích oriflame, které mě zklamaly. Jak víte, výrobky od oriflame mám ráda a mnoho z nich je mými stálými oblíbenci. Hlavní "hrdinové" dnešního článku se mezi ně ale nezařadí.

1. Peelingové mýdlo Swedish spa






Co jsem očekávala:

Vzhledem k dřívějším skvělým zkušenostem s ostatními výrobky z této řady (sprchový gel a maska na nohy) jsem se na toto mýdlo moc těšila. Očekávala jsem stejnou opojnou vůni jako u výše zmíněných výrobků, hydrataci a jemný a šetrný(!) peelingový efekt.

Čeho se mi dostalo:

Prvním zklamáním byla vůně, která je sice stejná jako u ostatních výrobků, ale je rušena klasickou mýdlovou parfemací, což ve výsledku nezanechává úplně dobrý dojem. O hydrataci vůbec nemůže být řeč, je to stejné jako umývat se klasickým mýdlem (kterým se normálně nemyju :). A nejhorší ze všeho jsou ty peelingové části (takové ty podezřelé hnědé věci). Nejsou ani jemné ani šetrné, jediným výsledkem jsou poškrábaná stehna a ne hebká, hydratovaná a provoněná pokožka. Masážní výstupky (viz foto číslo dvě) také moc nefungují.  Toto mýdlo asi poletí do koše.

2. Balzám na rty pure nature





Co jsem očekávala:

Příjemnou vůni, příjemnou texturu, lehké, ale viditelné zabarvení rtů, hydrataci.

Čeho se mi dostalo:

Tento balzám ani moc nevoní ani moc nebarví. Chtěla jsem nějaký tónovací, neboť se mi zastesklo po třešňovém Labellu. A asi jsem si měla koupit to Labello :). (Ne)vůni a (ne)barvení bych nějak přežila, ale tento balzám na rtech navíc cuckovatí, nevpíjí se, nehydratuje a zůstává na nich jako zcela nefunkční a nevzhledná vrstva. Navíc se odmítá zasouvat zpět do obalu, z čehož mě vždycky může něco trefit.

Naštěstí ani jeden z výrobků nebyl drahý, dohromady mě stály asi 60 Kč, ale stejně jsem Vás chtěla varovat ;-).

Co Vy, co Vás v poslední době zklamalo?

 
 

5 komentářů:

  1. Díky za varování, na ten balzám jsem si zrovna dělala zálusk :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za varování. Ne, že bych se chystala na Ofiflame, ale nikdy nezaškodí vědět co kdyžtak ne. :)

    OdpovědětVymazat
  3. od Oriflame téměř neobjednávám, nemám totiž od koho, naposledy to byly jen nějaké šampony..díky za typ, co nebrat :p

    OdpovědětVymazat
  4. Mě zklamala kosmetika Mary Kay- dostala jsem alergickou reakci a pak Nivea kelimek - druhe misto paraffinum liq :/

    OdpovědětVymazat
  5. Ty balzámy jsou vážně tragické, jediné co mám od oriflamu ráda je kouzelný kelímek.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře, dělají mi radost :-).